De Vip-events waar u uw bedrijf in de kijker kan zetten :

VIP box Fortis Equus Volzet

Knokke Hippique – juni/juli 2019 – VIP BOX FORTIS EQUUS 

Paardensport van het allerhoogste niveau. De wereldtop van de jumpingsport aanwezig in Knokke-Heist. Met dit prestigieus paardenevent verbaast u niet allen uw gasten, u en uw bedrijf stralen een exclusief imago uit.

De polders van de exclusieve badstad worden omgetoverd tot de ideale plek voor zakelijke deals en contacten.

Wilt u er volgend jaar zeker bij zijn? Laat ons nu je gegevens na en u krijgt voorrang.

Dit was Knokke Hippique 2019: klik voor sfeerbeelden.

U kan op dit prestigieuze event aanwezig zijn en uw klanten, leveranciers, medewerkers, B2B contacten, … een VIP belevenis te geven.

Flanders Horse Event – augustus 2019 – Beervelde

Een internationale jumping, 15.000 tot 20.000 bezoekers, een ongedwongen sfeer in een groene omgeving, topruiters uit meer dan 20 landen, muziek, kinderanimatie, lekker eten en  tal van leuke standen. Ieder jaar opnieuw is Flanders Horse Event een feest voor iedere liefhebber van paarden en paardensport. Uw gasten zullen zich op dit event vast en zeker amuseren terwijl u uw imago in de kijker zet.

Samen met Fortis Equus kan je op een dag naar keuze of 2 dagen lang uw bedrijfsimago aansterken dankzij een exclusief evenement met een hoog amusementsgehalte. Niet te missen.

Dit was Flanders Horse Event Beervelde 2018: klik voor sfeerbeelden.

Flanders Horse Event Beervelde

U kan op dit exclusief event aanwezig zijn en uw klanten, leveranciers, medewerkers, B2B contacten, … een VIP belevenis te geven.